Метални конструкции

Мухтаров ООД извърва проектиране, изработка, доставка и монтажи на сгради метални халета: складове, промишлени сгради, послоен монтаж, монтаж на термопанели и всички видове окомплектовки. Независимо от типа на проекта ви, нова метална конструкция и реконструкция ние можем да ви предложим най-бързо, икономично и качествено решения според вашата специфика.

Предимства на метални сгради:

  • По-голямо разстояние между колоните на сградата. Металните конструкции позволяват изграждането на сгради, които да се простират над големи пространства. Не са много типовете сгради могат да бъдат проектирани със светло разстояние от повече от 30 метра по икономически изгоден начин.
  • Съкратени срокове на изпълнение. Тъй като металните конструкции са типови сгради, монтажа става значително по-бързо, металните сгради се изграждат за около 30 процента по-малко време от традиционните сгради. Това също позволява да се спестят разходи по монтажа на сградата. Например, една метална конструкция от 1000 кв. метра може да бъде завършена в рамките на три месеца. За сравнение, традиционна сграда би била в първоначален етап на строителство в този период.
  • По-евтин монтаж. Съкратените срокове за изграждане на метални конструкции, съкращават разходите по труд. Също така, при металните конструкции, използването на материали е значително по ефективно с минимални остатъци. Типовите метални конструкции са по-евтини.

 

 

Къща от метална конструкция и термопанели

Лесно и бързо може да бъде изграден дом за вас и вашето семейство. След проектирането, изграждането се случва изключително бързо, кара паралено с това се монтира и фасадното покритие от сандвич панели. От вътре сграда се допълва с вата и гипсокартон. Конструирана по този начин цялата сграда се отличава с висока товароносимост и устойчивост на вятър и сняг. Сглобката на панелите придава допълнителна сигурност за ограничаване на топлинни мостове и е надеждна топлоизолация. С новите технологии на пазара, проблемите с корозията са решени: конструкцията може да бъде с грунд и антикориознно покрие или горещо поцинкована.

Предимства на къщата метална конструкция и термопанели :

  • Бързо изграждане
  • Ниска себестойност
  • Много висок коефиционе на топлоизолация
  • 70% по ниски разходи за поддържане на оптимални температури.

 

 

 

 

Производствени и складови сгради метални конструкции и термопанели.

Изработаване монтиране на сгради от метална конструкция, обличане с термопанели, монтаж на дограма и настилки. Цялостно изпълнение.

 

Какво можем да направим заедно: предлагаме ви пълен инженеринг: проектиране, изпълнение на строителни дейности по вашият дом. Изпъление до ключ съгласно вашите архитектурни идеи и желание.